Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: https://svadobnysen.eu. Prevádzkovateľ Ján Zoričák (Golden Star Video), Sídl. Pri prameni 1369/21, 05401 Levoča. IČO: 47 056 193

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Údaje potrebné k zaregistrovaniu: Používateľské meno, Vaše meno a priezvisko, adresu elektronickej pošty, osobné prístupové heslo.

Údaje potrebné k vytvoreniu dodávateľa: Názov spoločnosti, Adresa trvalého bydliska alebo iná korešpondenčná adresa, fotografie a videá, telefónne číslo, adresa elektronickej pošty.

Údaje potrebné k informovaniu o novinkách: Meno a adresu elektronickej pošty. 

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Údaje potrebné pre odoslanie správy prostredníctvom kontaktného formulára: Meno, Adresa elektronickej pošty, správa. Tieto údaje uschovávame po dobu 6 mesiacov, no nepoužívame ich na marketingové účely.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

S kým zdieľame vaše údaje

Ak požadujete obnovenie hesla, vaša adresa IP bude uvedená v e-maile na obnovenie hesla. Pri navštívení webu svadobnysen.eu, pri využití našich služieb a možností prostredníctvom tohto portálu Vaše údaje spracúva aj ďalší subjekt, ktorý sa nachádza v postavení príjemcu alebo sprostredkovateľa:

Websupport s.r.o., Karadžičova 7608/12, 821 08 Bratislava, IČO: 36 421 928, Zásady ochrany osobných údajov poskytovateľa:
https://www.websupport.sk/ochrana-osobnych-udajov/

SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČO: 29 210 372, Zásady ochrany osobných údajov poskytovateľa:
https://www.smartemailing.cz/zasady-ochrany-osobnich-udaju/

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.

Vaše kontaktné informácie

Údaje zhromažďujem ja osobne, Ján Zoričák (Golden Star Video), SZČO so sídlom Sídl. Pri prameni 1369/21, 054 01 Levoča IČO: 47 056 193, registrovaný na Úrade na ochranu osobných údajov pod registračným číslom 1865.

Ako chránime vaše údaje

Web svadobnysen.eu používa pri akomkoľvek pripojení užívateľa a prenose akýchkoľvek údajov šifrované pripojenie SSL, ktoré znemožňuje prístup tretích osôb k prenášaným údajom počas ich prenosu na internete a pozmeňovanie takýchto údajov tretími osobami. Databázy prevádzkovateľa obsahujúce osobné údaje sú chránené šifrovaním a neverejnými prístupovými údajmi v súlade s najmodernejšími technickými štandardmi.

Súbory cookies používame pre lepší zážitok s našou web stránkou. Používaním našej webovej stránky vyjadrujete súhlas so zásadami ochrany osobných údajov.